Vásárolj a Paulus Molnár Borháztól bort és pezsgőt!

A legfinomabb pezsgőféléket bizony nem lehet akárhol megszerezni. Sok ínyenc akár borházak tucatjait próbálja ki, mire megtalálja azt a minőséget, amire igazán szüksége lenne: és előre soha nem lehet tudni azt, hogy az ember mit fog kapni a pénzéért.

Ezért érdemes mindig kisebb tételben rendelni egy adott pincészettől: de van egy olyan, amelyben biztos, hogy nem fogunk csalódni. Ez pedig a Paulus Molnár Borház.

Kik ők tulajdonképpen?

Egy olyan pincészet, amely rengeteg díjat nyert el. Például voltak már az ország legjobb rosé és fehérborai, szinte pince áron lehet tőlük kapni, hiszen a legolcsóbban szeretnék a legjobb minőséget értékesíteni.

Ingyenesen is szállítanak egész Magyarországon

25.000 Ft rendelési érték felett teljesen ingyen szállítanak Magyarországon. Ennek köszönhetően kifejezetten praktikus tőlük vásárolni, és valljuk be őszintén: ennyi pénzt bármelyik pincészet megér egy próbát. Még a szállítási költség miatt sem kell aggódnunk!

Különleges érlelési technikák

Az, ahogyan boraikat készítik, egészen különleges. Senki nem tudja a pontos receptet, hiszen ez titkos: az ott dolgozó emberek sem mondhatják el másoknak. Viszont, az egészen biztos, hogy van bennük egy különleges íz, ami nem pótolható.

Hatalmas választék

A legtöbb borfajta megtalálható kínálatukban, szinte minden, amire elsőre gondolhat az ember.  Fehér-és vörösborok, pezsgők, akár különleges, egyedi márkák – mi nincs meg náluk? Gyakorlatilag mindent megtalálni.

Az már csak rajtunk áll, hogy milyen egyéb ételeket szerzünk a bor mellé, például milyen különleges sajtféléket.