Melegburkolás

A padlók és falak burkolása terén a meleg és hidegburkolás sokoldalú megközelítései kiemelkednek, az egyedi stílus és funkcionalitás kialakításának elérésében.

Fő különbség

A fő különbség ezek között a módszerek között a burkolóanyagok és a telepítés módjában rejlik. A melegburkolás során olyan burkolóanyagokat, mint a PVC szőnyegek vagy a hajópadlók, gyakran hőre lágyuló ragasztóval vagy más fűtött anyaggal rögzítenek, amelyek segítik a burkolatok könnyebb illeszkedését a felületekhez.

Laminált Padló

A laminált padlók számos rétegből állnak, melyek különböző fa mintázatokkal rendelkeznek, biztosítva a lenyűgöző megjelenést és tartósságot. Ennek a burkolatnak az előnye, hogy könnyen telepíthető és karbantartható, amiért mind otthonokban, mind kereskedelmi helyszíneken népszerű választás.

Hajópadló

Hajópadlók kifinomultságot és időtálló eleganciát kölcsönöz belső tereinknek. Ezt a burkolatot általában faanyagból készítik és hosszanti vagy kereszthajtású mintázatuk kiemelkedő karaktert és esztétikát ad az otthonoknak és helyiségeknek.

Lambéria

A lambériák nemcsak falburkolatként, hanem díszítő elemként is szolgálnak. A faanyagból készült burkolat a falakra telepítve stílusos és dekoratív megjelenést ad. A lambéria telepítésénél vagy javításánál különös gondossággal kell eljárni, hogy a rögzítés precíz és a megjelenés harmonikus legyen.

PVC Szőnyeg

A tartós és könnyen karbantartható PVC szőnyegek számos mintával és színnel rendelkeznek, így kiváló választást nyújtanak a belső terek egyéni megjelenéséhez. Ellenállnak a nedvességnek és foltoknak, amiért gyakran választják konyhákban, fürdőszobákban és irodákban. A PVC szőnyegek lehetővé teszik a kreatív kifejezést a praktikus használat mellett.