Külső árnyékoló Screenek

A külső árnyékoló screenek kiváló megoldást nyújtanak a házak, lakások és üzletek számára a hatékony napvédelem és a kellemes klíma biztosítására. Az elegáns és praktikus designnak köszönhetően a screenek nemcsak védelmet nyújtanak a nap sugarai ellen, hanem esztétikus megjelenést is biztosítanak az épületeknek.

Stabilitás és védelem

A ZIP SCREEN külső árnyékoló különleges vezetőrendszerrel rendelkezik, amely meggátolja a ponyva oldalirányú mozgását. Ez a feszített technológia stabil és szélálló megoldást biztosít. A ZIP SCREEN egyidejűleg véd a napfénytől, a hőségtől és az UV-sugárzástól, miközben megőrzi a kilátást és a természetes fény beáramlását.

Hatékony és szép

A FIXSCREEN árnyékoló rendszer a megbízható és tartós megoldást keresők számára ideális választás. A fix pozícióban rögzített screen kiválóan védi az épületet a túlzott hőtől és a rossz időjárás viszontagságaitól. A tökéletes illeszkedés és az alacsony profilú kialakítás esztétikus megjelenést biztosít.

Gazdaságos

A WINSCREEN külső árnyékoló az ár-érték arányával hívja fel magára a figyelmet. Gazdaságos megoldásával lehetővé teszi a napvédelem hatékony kezelését. A rendszer a napellenző textíliáját kívülről feltekeri, így hatékonyan védi a helyiséget a hőségtől és az UV-sugárzástól.

Esztétikus és hatékony

A SLIDEFIX külső árnyékoló egyedi kinézetével és praktikus működésével kiváló választás lehet otthonokhoz és irodákhoz egyaránt. A párhuzamosan csúszó textília lehetővé teszi az árnyékolás szabályozását és a kívánt mértékű napvédelmet. A tok és a textília stílusosan illeszkedik az épület homlokzatához, harmonizálva a környezettel.