Cím és nyitva tartás

A piac címe:

1047 Budapest, Baross u. 105-107.

Nyitva tartás:

- Szerda: 7:00-12:00
- Péntek: 8:00-12:00
- Szombat: 7:00-12:00

Csatlakozzon hozzánk!

Biobolt a biopiacon

Működésünk kezdete óta, a piac mellett létrehoztunk egy olyan bioboltot, amelyről egy egészségre törekvő családanya álmodik.

Mindent egy helyen!!!

A hetenként háromszor nyitvatartó bioboltban a bolti árun kívül a piac zárva tartása esetén is megtalálhatók a napi zöldségszükségletek.

Arra törekszünk, hogy a biobolt és a piac az egészséges étkezés mindennapos lehetségét biztosítani tudja azok számára, akik gyermekeik és maguk egészségére, vagy gyógyulására igényt tartanak. A Gerson diéta feltételeinek biztosítására is alkalom nyílik az állandóan friss árukészletből.

- alapvető élelmiszerek
- bio mangalica húsok
- és egyéb különlegességek is

Működésünk célja

Az egészséges élet alapja a megfelelő táplálkozás. Az egészség fenntartása és a betegség megelőzése a szervezet vitaminokkal, enzimekkel, létfontosságú tápanyagokkal való ellátása csak a biotermelés eredményeként létrehozott termények fogyasztásával érhető el. A méregmentes táplálkozás biztosítja szervezetünk megfelelő ellenálló képességét. A biotermelésből származó egészséges, méreg és vegyszermentes táplálék biztosítja immunredszerünk, idegrendszerünk, emésztési rendszerünk és más az életminőségünket meghatározó anyagcsere rendszereink normális müködését. Ezek a betegségek megelözését, vagy a betegségekből való gyors felgyógyulásfeltételei.

Ideje, hogy a XXI.század emberisége visszatérjen a természetes anyagokkal való táplálkozsra, melyet a vegyszermentes termeléssel és élelmiszer feldolgozással, illetve korszerű ételkészítési és konyhatechnikákkal tudunk biztosítani.

template joomla 1.7

(C) Pesti-biopiac.hu | Kapcsolat