Cím és nyitva tartás

A piac címe:

1047 Budapest, Baross u. 105-107.

Nyitva tartás:

- Szerda: 7:00-12:00
- Péntek: 8:00-12:00
- Szombat: 7:00-12:00

Csatlakozzon hozzánk!

Szerkesztői levelek

Nyitva tartás

Fontos információ, hogy a piac teljes kínálattal szombaton üzemel. Szerdai napokon kevesebb őstermelő tud árusítani, míg pénteken csak egy biobolt tart nyitva.

Read more:

Bioborok a piacon

 

 

 

A Dobosi pincészet kóstolót és vásárt tartott szombati rendezvényünkön. A továbbiakban minden bioboruk megvásárolható lesz a büfében. Elérhető árakon prémium minőségű borok, melyek ünnepi asztalra kívánkoznak.

 

 

Biopiac Újpesten

A Pesti Biopiac Budapesten a IV. ker. Baross u. 105-107. sz. alatt, minden szerdán, pénteken és szombaton 7-12 óráig tart nyitva. A piacon kizárólag ellenőrzött biotermékek kaphatók.

Read more:

Baromfiudvar a Pesti Biopiacon

 

 

A gyerekekre gondoltunk, amikor elhatároztuk egy kicsi baromfiudvar létrehozását a piacon. A terveket tettek követték és Újpest közepén biogazdaságunk tyúkjait etethették a lelkes fővárosi gyerekek. Magunk is meglepődtünk azonban, amikor felnőtt vásárlóink afelől érdeklődtek, hogy meg lehet-e venni az állatokat fogyasztási célra. Kérdésünkre elmondták, hogy a fogyasztói bizalom annyira megcsappant a baromfihús iránt, hogy meg szeretnének győződni róla, mit is esznek. A jövőben megpróbáljuk kielégíteni ezeket az igényeket is.

template joomla 1.7

(C) Pesti-biopiac.hu | Kapcsolat